Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

BALKANTÜRK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

BURSA
BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI  ( BEV ) , 9.Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti .  BALKANTÜRK Evi  Eğitim Salonu'nunda gerçekleşen Genel kurulun divan başkanlığına Eski Bursa Milletvekili Kemal Demirel görevlendirildi , divan üyeliklerine Bursa Milletvekili  Yüksel Özkan ve Osman Güler  görevlendirildiler.
Genel kurul Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.
2018 yılı mali tabloları BEV Saymanı Y.M.M. Mümin PEKCAN tarafından aktarıldı. Çalışma raporları ve bütçe taslağı mütevelli heyeti üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.
Genel Kurul'da yeniden göreve getirilen  BEV Başkanı Naci  ŞAHİN Bursa’da eğitim alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile öncü olduklarını belirtip "Bağışçısı, gönüllüsü, yönetimi hep birlikte BEV ailesi olmanın gururuyla, hep daha fazlasını vermek gayretiyle çalışmalarımıza aynı heyecan içinde devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken BEV Mütevelli Heyeti Üyelerine destekleri için teşekkürlerini iletti.
 

YORUM BIRAKIN