Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Bursa'da Kılıçdaroğlu rüzgarı esti

Bursa 26/03/2021
Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da adeta rüzgar estirdi.
Ziyaret programında  Nilüfer , Mudanya ve Gemlik belediyelerinin ilçelerine kazandırdıkları  bir çok yeni hizmet merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi. 
Bursa ziyaretlerinde Kılıçdaroğlu bir çok sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile de toplantı gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu Bursalılara önemli mesajler vererek şu ifadeleri kullandı, "Gençler hiç meraklanmayın bu ülkeye gerçek anlamda hakkı, hukuku ve adaleti getirmeye kararlıyız. Bu ülkede gençlerin önünü açmaya kararlıyız. Bu ülkeye düşünce özgürlüğü getirmeye kararlıyız. Çünkü onlar bizim umudumuz. Sevgili gençler sizleri çok seviyorum. 2023'te 6 milyon 300 bin genç bu ülkeye demokrasi getirecek. Size inanıyor, size güveniyoruz.
 Huzur kadar değerli bir şey yok. Her evde, sokakta, caddede, kentte hatta Türkiye'de huzurun olması lazım. Kavganın artık arınması lazım bu toplumun. Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim. Sizler yatırımlar yapıyorsunuz gayet güzel. Ama yaptığınız her yatırımın, harcadığınız her kuruşun hesabını millete verin. Çünkü harcadığınız para sizin paranız değil, milletin parası. Yeni bir siyaset anlayışını destekliyorsunuz buna inanıyorum ama sadece siz değil yakın çevrenizi de ikna edin. Oturun konuşun.
Yeni siyaset anlayışında kavgaya yer yok, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Yeni siyaset anlayışında gençler "Şu twiti atarsam başıma bela gelir mi? diye düşünmeyecek. Size şu garantiyi veriyorum. Beni özgürce eleştirin ve korkmayın diye oy istiyorum. 
Aramızda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  var. Kendisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamadı bunun sorumlusu Bursalılar değil, biziz. Bu konuda gerekli çabayı harcayamadık ve sonuç alamadık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde alacağız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna değerli arkadaşımızı oturtacağız. Bursa yeşil, güzel ve yaşanabilir bir Bursa olacak."
Ziyarette CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca , milletvekilleri Lale Karabıyık , Nurhayat Altaca Kayışoğlu , Yüksel Özkan , Orhan Sarıbal  ve Erkan Aydın Genel Başkana eşlik ettiler.
Ziyarete damga vuran  gelişme ise Mustafa Bozbey'in şimdiden partinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edilmesi oldu.

BGP HABER

 


 

YORUM BIRAKIN