Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

GÖÇMENLERDEN YÜKSEL ÖZKAN'A BÜYÜK DESTEK

BURSA
CHP Bursa 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Bulgaristan Kırcaali Göçmeni Prof. Dr. Yüksel Özkan hızlı bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor.Bursa'da diğer partilerin milletvekili listelerinde  seçilebilir yerlerde Göçmen adaylara yer vermemesi nedeniyle , Balkan Göçmenleri adeta Yüksel Özkan'ın etrafında kenetlenmiş durumda. Alanlardaki çalışmalarına BAL-GÖÇ eski yöneticilerinden Durhan Güler, Abdurrahman Ardahan , CHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ercan Çarıkçı ve Yıldırım İlçe Seçim çalışma grupları katılıyorlar.
2. Bölgede yer alan Yıldırım İlçesindeki göçmenlerin yoğun yaşadığı Davutkadı , Yediselviler, Baruthane , Maltepe , Yeşilyayla , Değirmenlikızık , Mesken ,Millet , Yunusemre , Vatan Mahallelerinde yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgi ve büyük destek görüyor , ilerleyen günlerde göçmenlerin yoğun yaşadığı diğer mahallelere ziyaretler devam edecek. İnegöl , Kestel  ve  İznik  ziyaretleri de yoğun ilgi ve katılımlarla gerçekleşti.
Bölgesinde 6 yerde açtığı seçim bürolarını seçmenler yoğun şekilde ziyaret ediyorlar.
YÜKSEL ÖZKAN KİMDİR
   1960 yılında Bulgaristan’ın Rodoplar Bölgesindeki Kırcaali ilinin susuz Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini köyünde bitirdi. 1978 yılında Filibe’de lise eğitimini tamamladığı yıl ailesi ile birlikte Bursa’ya göç etti.1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. Bir yıl Almanya’da Uzman Hekim olarak çalıştı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 yıl boyunca Hekim , Klinik Şefi , Akademisyen ve idareci olarak görevler yürüttü. Evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede Rusça , Almanca , İngilizce ve ileri seviyede Bulgarca bilmektedir. Sade üyelikten başlayıp genel başkanlığa kadar Bursa BAL – GÖÇ’ün her kademesinde görev almıştır. Bursaspor Kongre Üyesidir.
    Rahmetli BAL – GÖÇ Kurucu Başkanı Mümin Gençoğlu’ndan  bu yana siyasi partiler listelerinde Bulgaristan’dan Ana vatana göç eden Türklere yani bizlere hak ettiğimiz değeri vermediler. Ne bürokraside ne de siyasette nüfusumuz ile orantılı oranda temsil edilmedik. 25 yıl sonra ilk defa bir partinin aday listesinde göçmenler ve onların hakları için 20 yıl boyunca Bursa BAL – GÖÇ camiasının her kademesinde koşturmuş ve 3 dönem Genel Başkanlığını yapmış , gocmenplatformu.com internet sitemizin “GÖÇMENLERİN GÖNLÜNDEKİ BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI” anketimize adı önerilen  Prof. Dr. Yüksel Özkan’a Bursa’daki toplumun demografik yapısına uygun biçimde CHP Bursa 2. Bölge listesinde 2. sırada yer verildi.  Kendisini Kutluyor , Destekliyor ve Başarılar Diliyoruz...
BGP  Balkan Göçmenleri Platformu
gocmenplatformu.com
balkangocmenleri.com
WWW.BGP.COM.TR
 

YORUM BIRAKIN