Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

K I N A M A ve BİLGİLENDİRME

KINAMA
AKP Yalova Milletvekili Adayı Meliha Akyol’un Balkan Göçmenleri için sarf ettiği: "Batı Trakya'dan, ordan burdan gelen ezik insanlar, kendisini ifade edemeyen…” ifadeleri nedeniyle şiddetle KINIYORUZ. 
Bu ifadeler Balkanlardaki Türkleri ve Türkiyedeki   Göçmen Camiasını son derece rencide etmiş ve  üzmüştür. Kendisinden ÖZÜR , partisinin de hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz.
( Yaşanan bu üzücü açıklama nedeniyle sitemizin SİZİN KÖŞENİZ  bölümüne  çok sayıda yazı ulaşmış durumda , ancak tamammının yayınlanması mümkün olmadığı için duyarlı okuyuculamızdan özür dileriz )

BİLGİLENDİRME
 HENÜZ  DAHA     İSTANBUL      FETHEDİLMEMİŞKEN    ANADOLUDAN    BALKANLARA  GÖÇ EDEREK   YERLEŞİP  BALKANLARI    TÜRKLEŞTİRİP  OSMANLIYA   YÜZYILLARCA   HİZMET ETMİŞ   ASİL   İNSANLAR !   BAYRAĞI   SANCAĞI   DALGALANDIRANLAR...  BU   GÜN   DOĞUP   BÜYÜDÜĞÜ   TOPRAKLARDA   YETİM OLANLAR...     SAVAŞTA   EN   ÖNDE   HİZMETTE   EN   ÖNDE   VATANI   İÇİN   CANINI   VERENLER... BALKANLARDAN  YENİDEN    ANAVATANA  GÖÇ EDENLER...    ONLAR  FATİHİN   EVLATLARI...  TÜRK   OĞLU   TÜRKTÜR...

 BGP     
BALKAN    GÖÇMENLERİ    PLATFORMU
gocmenplatformu.com
balkangocmenleri.com
BGP.COM.TR

YORUM BIRAKIN