Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Kosova’da Kardeş Okul’a Destek İçin Etkinlik

Mehmet Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, Kosova’nın İpek şehrinde bulunan kardeş okulu Shaban SPAJİJA Shkolla e Mesne Teknike meslek lisesine destek amaçlı Nilüfer’de etkinlik düzenlemektedir.
Kardeş okulda, makine, elektrik, elektronik, bilişim, sıhhi tesisat, otomotiv, tekstil, inşaat, mobilya bölümleri bulunmakta olup, toplam 2347 öğrenci mesleki eğitim almaktadır.

Okul ihtiyaçlarının çok olması ve maddi imkanların da sınırlı olması nedeniyle, çözüm olarak birlikten güç doğar kaidesiyle, Nilüfer İlçesi Yüzüncü Yıl Türk Müziği Korosuyla işbirliğine giderek, kardeş okul yararına Türk Sanat Müziği konseri verilmesi ve elde edilen gelirle finansal kaynak oluşturmayı hedeflemektedirler.

Konser, protokol, hayırseverler, Türk Sanat Müziği severler ve Kardeş Okul Müdürü Arben Gjikolli’nin de katılımıyla 12.04.2019 Cuma günü akşamı saat 20:00’de, Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezi, Piyade Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN Salonunda, Koro şefi Burhan DURUCU yönetiminde icra edilecektir.

  • Konser Bileti 10 TL
  • Sponsorluk 500 TL (Davetiye ve konser salonunda basılı materyaller üzerinde yer alacak)
Elde edilen gelirlerin öncelikli olarak; Ağustos ayına kadar sanayici, esnaf, tüccar gibi hayırseverlerden toplanması hedeflenmiş ve öğrencilerin atölye ve laboratuvar ortamlarında kullanabilecekleri aynı yardımların yerine ulaştırılmasında kullanılması hedeflenmektedir.

NOT: Sponsor firma bildirimi için son tarih 08.03.2019 Cuma günüdür.
Sponsor firmaların basılı evraklarda logo ve isimleri yer alacağından, okulun kurumsal e-posta adresine 380999@meb.k12.tr bilgilerin gönderilmesi gerekmektedir.

Bilet alınması durumunda, bedelini elden ilgili kişiye,
Sponsorluk bedelini, Okul Aile Birliğinin Ziraat Bankası Fatih Bulvarı Şubesinde bulunan;
Hesap Adı: M. KEMAL ÇOŞKUNÖZ ANA
IBAN: TR08 0001 0011 4550 5267 2450 02
nolu hesaba, açıklama kısmına KOSOVA yazıp, firma/şahıs ve iletişim telefon bilgilerinizi de yazarak gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: Müdür Yardımcısı Özlem IŞIK – 0 549 245 72 50 Dahili 119

YORUM BIRAKIN