Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

PROF. DR. YÜKSEL ÖZKAN'DAN DAVET

Sevgili Dostlarım,
Beni tanıyorsunuz. Bulgaristan’da öğretmen bir babanın çocuğu olarak Rodoplar’da dünyaya gözümü açtım. Liseyi Bulgaristan’da okudum. 1978’de her şeyi geride bırakıp ailemle birlikte Anavatanıma göç ettim. Çünkü ben de sizler gibi her şeyden önce anavatanımı ve halkımı  yürekten seven biriyim.
Tıp Fakültesini bitirdim. Doktor oldum. Akademik kariyer yaptım, mesleğimi  profesörlük  ile taçlandırdım. Meslek hayatım boyunca her sabah en geç uyandığım saat, sabah 6 oldu.
Çoğu zaman sabah 7.00’de işimin başında ve hastalarımın yanındaydım. 
Mesleğimi yürütürken çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım. Bal-Göç’ün her kademesinde yöneticilik yaptım. Başkanlık dönemimde Ülkemizde ve Balkanlarda çok sancılı dönemler oldu.Çoğu zaman evime gittiğimde vakit gece yarısıydı.
Bunları yaparken hiç yorulmadım. Çünkü yaklaşımım belliydi. Sevdam Türkiye’ydi. Derdim insanıma hizmetti. 
Şimdi sizlerin telkin ve arzusu doğrultusunda aktif siyasi hayata giriyorum. Sizlere hizmet için yeni ve aydınlık bir şafağa doğru yelken açıyorum.
Bu yolculukta beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.
2 Mayıs 2018  Çarşamba Günü saat 13:00’te  Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığında yapacağım aday adaylığı başvurusu açıklamasına tüm dostlarımı ve Bursalı hemşehrilerimi DAVET EDİYORUM.
Benim derdim hizmet, sevdam Türkiye.
Benim için 
ÖNCE Türkiye,
SONRA Türkiye,
DAİMA Türkiye.

Son sözüm “Yine TÜRKİYE”

Prof. Dr. Yüksel ÖZKAN

göçmen | 01 Mayıs 2018 Salı

hayırlı olsun başkanım sadece göçmenlerin değil eminim tüm bursa sana destek verecektir bursaya çok hizmetlerin oldu ve olmayada devem edecek inşallah.saygılarımla

Ziya Güneş | 01 Mayıs 2018 Salı

Allah yolunu açık etsin. Başarılarının devamını diliyorum. Bir Osman pazarlı destek vermek için elimden geleni belki fazlasını yapacağım. Önce ve sonra hep TURKIYE'm...

YORUM BIRAKIN