Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Yeniden Kırcaali Belediye Başkanı seçilen Müh. Hasan Azis’ten teşekkür mesajı

Saygıdeğer Kırcaali ilçesinin sakinleri,
27 Ekim 2019 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy pusulasında 55 sırada yer alan partiyi seçerek, siz Kırcaali ilçesinin sakinleri, akıllıca bir seçim yaptınız, refah ve hoşgörü içerisinde Kırcaali’mizi ortak evimiz olarak inşa etme yolunda hep birlikte devam edebilmemiz için ilçemizin son 16 yıldır yaşadığı gelişmesi için sağlam ve açık bir destek verdiniz.
Siz, değerli vatandaşlar, son yıllarda yapılan hizmetleri geliştirmek zorunda olan Belediye Başkanı’na yeniden güvenoyu verdiniz ve aynı zamanda belediye yönetiminin şimdiye kadarki çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerinizi yaptınız. Kırcaali'nin dinamik gelişimi için oy kullandınız ve bizi bölmeye ve karşı karşıya getirmeye çalışanlara sıradaki birlik beraberlik ve hoşgörü dersini verdiniz.
Bu güçlü destek beni, önceki dört dönemde olduğum gibi, tüm ilçemiz vatandaşlarının Belediye Başkanı olarak yerine getireceğim sorumluluğu yüklüyor. Sizi temin ederim ki, birlik politikası önümüzdeki yıllarda da devam edecek, çünkü biz ancak birlikteyken güçlüyüz. Kırcaali'yi hayallerimizin şehrine dönüştürmek için hâlâ yapacak çok işimiz var. Onu gerçekten modern ve çağdaş bir şehir yaparak her bir vatandaşımızın hep beraber Kırcaali için yapacağımız değişiklikten gurur duyacağı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Söz veriyorum ve bunu yapacağım, çünkü Kırcaali benim davam.
BGP  HABER

YORUM BIRAKIN