Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Yüksel Özkan Adaylığını Açıklıyor

Balkan Türkleri Göçmen  ve Mülteci Dernekleri Federasyonu  BGF  Başkanı ve  Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği  BAL - GÖÇ Bursa Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan , Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Adaylık açıklamasını 02.05.2018 Çarşamba günü Saat 13.00 de Kırcaali Mah. Kayalı Sok. Ortaklar İş Hanı Kat. 2 No. 34 Osmangazi Adresinde bulunan CHP Bursa İl Başkanlığında yapacak.
Mesleğindeki engin başarılarının yanında , Balkan Göçmenlerinin en büyük sivil toplum örgütü olan BAL - GÖÇ Derneğinde Üye , Yönetim Kurulu Üyeliği , Sağlık Komisyonu Başkanlığı , Genel Başkan Yardımcılığı , Genel Başkan ve  Federasyon Başkanlığı görevlerini başarılı şekilde yürüten Yüksel Özkan , yıllarını verdiği bu süreçte Balkan Göçmenlerinin sorunlarını bir çok mecrada gündeme getirerek bir çoğunun  çözümlerini sağlamıştır, Henüz çözüme kavuşmamış önemli sorunlarj var , bu sorunların çözümü için konuların Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelmesi gerekmektedir. Geçmiş yıllarda BAL - GÖÇ Kurucu Başkanımız   Rahmetli Mümin Gençoğlu BAL - GÖÇ Genel Başkanı olarak camiamızı temsilen TBMM de bizlerin sesi olmuş sorunlarımızı  yüce mecliste dile getirmişti.
Şimidi bizlerin sorunlarına en vakıf kişi , camiamızın yetiştirdiği Yüksel Özkan aynı yola çıkmak üzeredir.
Bu yolda camia olarak yanında olacağız , adaylık açıklamasını  yapacağı Çarşamba günü saat 13.00 CHP İl Başkanlığı binasında yoğun bir katılımın olması  bekleniyor. 
BGP
Balkan Göçmenleri Platformu
 

Remzi Mutlu | 02 Mayıs 2018 Çarşamba

YANINDAYZ DEĞERLİ Hocam...Yolunuz açık olsun.Sizinleyiz

YORUM BIRAKIN