Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Yüksel Özkan "Balkanlardan Sorumlu Danışman" Oldu

12647208_10206243550468036_2459484843937182317_n



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından ‘Balkanlar’dan Sorumlu Danışmanlık’ görevine getirilen Bal-Göç Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.



Makamında ağırladığı Yüksel Özkan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Dündar, “Bal-Göç, Bursa’da en güçlü sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Sizde bu büyük derneğin başkanlık görevini başarıyla yürütüyorsunuz. Mesleğiniz doktorluk ve aynı zamanda akademik kariyere de sahipsiniz. Yeni görevinizle birlikte hem mesleki yönden hizmetlerinizin çıtası daha da yükselmiş oluyor, hem de Bal-Göç’teki görevinizin çevresi daha da genişliyor. Bakanımızla birlikte yapacağınız çalışmalar Bursa’mıza önemli katkılar sağlayacaktır. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Osmangazi Belediyesi olarak Balkanlarda birçok projeye imza attık. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.





Bal-Göç Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ise, “Osmangazi Belediye Başkanımız en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nin başkanlığını yaptı. Şuanda da Osmangazi Belediye Başkanlığı görevinde örnek çalışmalara imza atıyor. Hizmetlerini Bursa ile sınırlı tutmayıp Balkanlara kadar yaydı. Balkanların her bölgesine hizmet götürmeye çalışıyor. Ben sizlere bu güzel çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun teveccühü ile şahsıma yönelik bir görevlendirme oldu. Sayın Bakanımıza Balkanlar hakkında bilgiler verip, ihtiyaçları kendilerine arz edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken tabii ki toplumun tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.



http://www.milliyet.com.tr





 

YORUM BIRAKIN