Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

BALKANTÜRK'DE AYTUĞ ONUR DÖNEMİ

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.
Kemal  Demirel'in  divan başkanlığında Selim Aykırca ve Hüseyin Yılmaz’ın divan heyeti üyeliği ile BALKANTÜRK EVİ BEV Konferans Salonu’nda üyelerin katılımı ile yapıldı.
Genel kurul Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.
Açılış konuşması BEV Yönetim Kurulu Üyesi Av.Öztürk YAZICI tarafından yapıldı. Açılış konuşmasının ardından 2019 yılı mali tabloları BEV Saymanı Y.M.M. Mümin PEKCAN tarafından aktarıldı. Çalışma raporları ve bütçe taslağı mütevelli heyeti üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı. Yapılan oylamayla 2019 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ibra edildi.
Daha sonra iki yılda bir yapılan yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimine geçildi. Yeni dönemde yönetim kurulunda;
Aytuğ ONUR, Mümin PEKCAN, Öztürk YAZICI, Mümin ŞENTÜRK, Ahmet ÖZKAYAN, İlhan USLU, Ali TÜRKÜN, Hüseyin YILMAZ,Adnan SÖZERİ, İskender İSKENDEROĞLU, Fatih ŞAKİR, Musa LOYAN, Murat YENGİNER ve Fatma KÜÇÜKER yer aldı.
Aytuğ ONUR genel kurulun sonunda yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek bundan sonrası için de yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza aynı heyecan ile devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken BEV Mütevelli Heyeti Üyelerine destekleri için teşekkürlerini iletti.
2014-2019 dönemindeki başarılı çalışmaları için BEV Kurucu Başkanı Naci ŞAHİN'e plaket takdim edildi.
Duygularını dile getiren ŞAHİN şöyle konuştu:
Biz 5 yıl önce 2014 yılında vakfımızı kurduk.Bir aile olarak BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nı bugünlere getirdik.Bugün yeni yönetim kurulumuza bayrağı daha ileriye taşımaları için teslim ediyoruz.Tüm mütevelli heyeti üyelerime vermiş oldukları destekler için teşekkür ederim. 
gocmenplatformu.com
BGP  HABER

YORUM BIRAKIN