Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Bursa'daki Balkan Göçmenleri BAL-GÖÇ Balkan Panayırı'nda buluştu

Pazartesi, 23 Eylül 2024 Bursa

BAL-GÖÇ Derneği ve yerel yönetimler desteği ile 22 yıl önce Bursa Botanik Parkı'nda  düzenlenen ve büyük ilgi görmesi nedeniyle geleneksel hale gelen "Balkan Panayırı" bu yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BAL-GÖÇ Bursa Genel Merkez işbirliği ile düzenlendi.

Geleneksel 18. BAL-GÖÇ Balkan Panayırı çok yoğun katılım ve coşku ile gerçekleşti. Bursa'daki Balkan Göçmenleri zengin eğlence programları ile iki gün boyunca doyasıya eğlendiler.

Etkinliğin protokolünde CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Cebel ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Durhan Güler, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydın Saldiz, Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Atasoy, göçmen derneklerinin temsilcileri yer aldılar.

BAL-GÖÇ Genel Başkan'ı Prof.Dr. Emin Balkan ve yönetim üyeleri yağmurlu hava ortamına rağmen çok iyi etkinliğe daha imza attılar.




balkangocmenleri.com
 

YORUM BIRAKIN