Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Cebel'de Merkez Şehir Parkının Açılışı Yapıldı

Pazartesi, 20 Nisan 2024 Bulgaristan / Cebel

19 Mayıs Cebel Demokrasi Günü'nde Cebel (Şeyhcuma) merkez şehir parkının resmi açılışı yapıldı. Şehre girer girmez park konukların dikkatini çekmektedir. Belediye İdare binasından çok uzakta değildir. Yollar düzenlenmiş, yeni bir çocuk oyun alanı inşa edilmiş, yeni banklar yerleştirilmiş ve etkileyici bir çevre düzenlemesi yapılmıştır.

 Resmi açılışın ardından Belediye Başkanı Necmi Ali açılışa katılan konukları parkın etrafında bir tura davet etti. Davetliler arasında HÖH Genel Başkanı Doç. Dr. Cevdet Çakırov, milletvekilleri, AP milletvekilleri, ülkenin farklı şehirlerinden  belediye başkanları, Türkiye'nin Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü, Bursa'dan, CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Durhan Güler, eski Bursa Milletvekili ve eski Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldılar.

 Belediye Başkanı Necmi Ali, Parkın açılışında yaptığı konuşmasında, "Bugün itibariyle Cebel'in şehrin orta kesiminde bir başka yeşil mücevheri daha var. Şehrin misafirlerini güzel görüntüsüyle karşılayacak. Çok proje, çok iş, şimdiden Cebel bir Avrupa kenti olarak konuşuluyor.  Bulgaristan genelinde örnek haline gelen yeni bir yaklaşım gösterdik," dedi.

Kaynak: Kırcaali Haber


 


YORUM BIRAKIN