Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Çelik ve Anelia, uluslararası Mestanlilar buluşmasının kapanışını yapacak

Pazartesi 8 Temmuz 2024 Bulgaristan

Türkiye'nin en popüler pop müzik sanatçılarından biri olan Çelik ve pop-folk yıldızı Aneliya, 15. uluslararası Mestanlılar buluşması "Mestanlı Daima Kalbimde"nin kapanışını yapacak. Gala konseri 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Mestanlı (Momçilgrad)  ve bölgesinden binlerce sakinin ve konuğun katılması beklenen şehir stadyumunda gerçekleşecek.

Çelik, hit olmuş pek çok şarkının yer aldığı 20'den fazla albüm yayınladı. Çelik, Momçilgrad'da beş virtüöz müzisyenden oluşan bir orkestra eşliğinde sahne alacak.

Çelik özel video mesajında, "Sevgili Mestanlılar ve misafirleri, 27 Temmuz'da sizleri 15. Uluslararası Mestanlılar Buluşması "Mestanlı Her Zaman Kalbimde" etkinliğine bekliyoruz. Birlikte eğlenelim ve müziğin büyüsüne kapılalım!" diye seslendi.

Bulgaristan'ın en popüler pop-folk şarkıcılarından biri olan Aneliya da Momçilgrad stadyumunda sahne alacak. Aneliya, 20 yılı aşkın profesyonel yaratıcı kariyeri boyunca ülkede en çok ve en prestijli müzik ödüllerini kazanan Bulgar sanatçılar arasında yer alıyor.

Kaynak: Kırcaali Haber

YORUM BIRAKIN