Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

MÜSİAD BULGARİSTAN Killi’de 500 kişiye iftar yemeği verdi

Pazartesi, 8 Nisan 2024 Bulgaristan / Killi

MÜSİAD BULGARİSTAN Killi (Benkovski) de 500 kişiye iftar ikramında bulundu. Program kültürümüzde önemli bir yeri olan yer sofralarında organize edildi.

Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği iftara, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Kırcaali İl Başkanı Resmi Murat , HÖH Kirkovo İlçe Teşkilatı Başkanı Dr.Ercan Fırıncı, HÖH Kırcaali Milletvekili Pavlin Krıstev, Kirkovo Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, HÖH Kırcaali İl Teşkilatı sekreteri Birol Köseömer de katıldılar.

Şehit Türkan Bebeğin de memleketi olan Killi (Benkovski),  dualar ile dolu bereketli  bir akşama şahitlik yaptı. 

MÜSİAD BULGARİSTAN Başkan Yardımcısı Özcan Mehmet, "Müsiad Bulgaristan olarak bizim ikinci Ramazanımız, geçen sene Kırcaali Yeni Camide ay boyunca iftar organizasyonları düzenlemiştik, bu sene de daha anlamlı olması açısından kültürümüzün temsil edildiği Killi bölgesini tercih ettik. Katılım sağlayan halkımıza ve idarecilerimize bizleri bu hayra vesile ettiklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Organizasyona sn Özcan Mehmet ile birlikte MÜSİAD BULGARİSTAN Yönetim kurulu üyeleri sn Sabri Gökay ve sn. Sevkan Ozan da hazır bulundular.

Kaynak: Kırcaali Haber
 

YORUM BIRAKIN