Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Yüksel Özkan'a Bal-Göç'ten tam destek sözleri...

24.03.2023 Bursa
CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecindeki ilk ziyaretini, onay ve desteğini aldığı, yuvam dediği 20 yıl boyunca, her kademesinde ve 3 dönem genel başkan görev  yaptığı Bursa Bal-Göç Genel Merkezi'ne yaptı.


Yüksel Özkan,  kendisini kabul ettikleri  için teşekkür ederek, daha önceki ziyaretlerinde anlatmış olduğu çalışmalarını kısaca özetleyerek, Bal-Göç camiasının desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade ederek, kendilerine bir kez daha teşekkür etti.

Bursa Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan ve yönetim kurulu üyeleri Yüksel Özkan’ı bir aile ortamında karşıladılar.

Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan, ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Evine hoş geldin. Buradan bizlerin arasından çıkan ve Balkan camiasının sorunlarının çözümü için daha önce çalışmış ve mevcut sorunları bilen biri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizleri temsil etmeniz camiamıza güç katmaktadır. Bizlerle yakın diyalog içerisinde, TBMM’de sürdürdüğünüz çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolun devamı için, aday adaylığınız hayırlı olsun ve başarılar diliyoruz. Bal-Göç olarak almış olduğumuz prensip kararı gereğince, bu süreçte tüm üyelerimize destek vereceğimizi ancak bu Dernek’te çalışmış, emek vermiş ve içimizden çıkmış olanlara öncelikle destek vereceğimizi beyan ediyoruz”

Yüksel Özkan uzun yıllar, Balkan Göçmenlerinin en önemli sivil toplum örgütü olan, BAL-GÖÇ Derneğinde görev yapmış olması, ve camiamızın sorunlarına vakıf olması nedeniyle, Balkan Göçmenlerini  Ankara'da  temsil etmesi anlamında büyük destek alıyor.
Kendisine milletvekili olarak edinmiş olduğu tecrübeler ışığında yeni dönem  için başarılar diliyoruz.



Balkan Göçmenleri Platformu
BGP  HABER

YORUM BIRAKIN