Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

AH BİZ TÜRKLER!

Ah biz Türkler!
Biz Zekimiyiz yoksa saftirik bir milletmiyiz! Anlamak çok zor! Tarih bize bizi o kadar güzel anlatır ki; ama okumak lazım. Mesela;
Emevi komutanı meşhur Kuteybe:
“Kim bana bir  Türk'ün kellesini getirirse ben ona yüz dirhem mükafat veririm" deyince, o gün akşama kadar, kendisine on bin Türk'ün  kafası getirilir” Sonraki zamanlarda ne olur bilir misiniz? 
Türkleri böylesine katliamdan geçiren Kuteybe, Emevilere bağlı askerler tarafından öldürüldüğünde, 
Etrafındaki korumaları ilginçtir Türklerden oluşuyordu. Hatta daha ilginçti Kuteybe'nin kabri şu an Türkmenistan'da ve  hala Türkmenler (Allah'ın halis dostudur diye), gidip onun kabrini ziyaret ederler.
Tarihte  Bulgar, Rus,Yunan, Ermeniler tarafından hep bu tür katliamlara maruz kalan  neden hep Türkler? 
Kendi vatanında Türküm demenin hor görüldüğü bir zaman dilimindeyiz. İslam dünyasının önemli ismi  Akşit hoca, Atatürk için Anıtkabir’in yapılmasının dinen sıkıntı olmadığını söyledi vay efendim sen bunu nasıl söylersin? Akşit Hoca eleştiri bombardımanına tutuldu ve Tu kaka edildi. Bu ülkede neden müslüman ve Türk ayrışması bitmez. Ermenisi, Rum’u,Dinlisi, dinsizi, yahudisi ile kol kola giren ve sarmaş dolaş olan sözüm ona müslümanlar hemde kendini müslüman Türk olanlarla limonidirler? Rabbim bu milleti bölmek isteyenleri kahhar isminle kahru perişan eyle. Dualarımız kabul edilenlerden olsun.

Ali YAZIR
Bursa

YORUM BIRAKIN