Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da

15.02.2019 BURSA
31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mitinglerinini sürdüren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  bugün Bursa Gökdere meydanında Bursa'lılara hitap etti.
Konuşmasına, "Osmanlı'yı beylikten devlete taşıyan Bursa" sözleriyle başlayan Erdoğan, "Su sesiyle ezan sesinin, kuşların kanat sesiyle Uludağ'dan esen yelin sesinin birbirine karıştığı güzel Bursa, seni gönülden selamlıyorum Bursa , Bu şehrin harcı ilimle, irfanla, göz nuruyla, alınteriyle, yürek coşkusuyla yoğrulmuştur. Bursa'nın çınarları sadece dibinde oturanlara değil ülkemize ve bölgemize de huzur verir. Niye? Çünkü Osmanlı bir çınardır, Bursa Osmanlı'dır, Osmanlı Bursa'dır. Coğrafyamızın dört bir yanından gelip, Bursa'da kök salan kardeşlerimizin her biri için bu topraklar ebedi yurttur. İşte bunun için Bursa şehirlerden bir şehir değil, adına nice şiirler yazılan, nice yazılar kaleme alınan, nice eserler verilen bir yerdir." ifadeleri ile başlayan Erdoğan , devamında Türkiye ve Bursa gündemine yönelik mesajlar verdi.
Erdoğan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın Bursa'ya kazandırdığı , Bursa'nın  kimliğini, tarihini, kültürel zenginliğini ve medeniyet bilincini yansıtan Panaroma 1326 Fetih Müzesi'nin açılışını yüksek beğeni ve takdir ile  gerçekleştirdi. 


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, dağ, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gökyüzü, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, çim, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava
gocmenplatformu.com

YORUM BIRAKIN