Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Eey Araplar Atatürk olmasaydı sizin haliniz ne olurdu

Cumhuriyetin 100. yıldönümünde Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanması yönünde haberlerin  gelmesinden itibaren ülkemizde çok büyük bir kesimin karşı çıktığını gördük ve neticede bu iş bu konuda ısrarcı olanların elinde patladı ve büyük bir skandal yaşandı.

Ülkemizin en başarılı kulüplerinden  olan Galatasaray ve Fenerbahçe  başkanları ülkemizde çoğunluğun sesine kulak vererek, Suudilerin Milli Marşımız ve Cumhuriyetimizin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk karşıtı tavırlarına tepki olarak takımlarını sahaya çıkarmadılar, ve bu kararla Türk halkında zaten var olan sevgilerini daha da artırdılar.

Yaşanan bu olayda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç en başından beri gösterdiği dik duruşu ile, Atatük konusunda net tavır koydu.

Suudiler ve genel olarak Araplar Osmanlı'ya karşı yaptıkları ihanetlerden sonra, Cumhuriyetimize ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk'e karşı  düşmanlıklarını sürdürüyorlar.

Her iki dönemde üstlendikleri İngiliz uşaklığını ve Amerika yanlısı tutumlarını devam ettiryorlar.

Eey Arap'lar  sevmediğiniz Atatürk olmasaydı, düşman bellediğiniz Atatürk ve Türk halkı, emperyalistleri binlerce şehit vererek Çanakkale'de Anadolu'da durdurmasaydı sizlerin hali ne olurdu?.

Emperyalistlerin sonraki hedefi Ortadoğu olacaktı ve  sizler onların kölesi  olacaktınız...

Bu gün yine Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sayesinde varsınız... 

Akıllı olun... 

Sevmeseniz de kutsal topraklar ve kendi çıkarınız için Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkın... İşbirliği içinde olun...

Bakın yanıbaşınızda Kudüs'ün haline, İsrail terörist güçleri Müslümanların namaz kılmak için Mescid-i Aksa'ya girişine izin vermiyor.

Unutmayın, Türkiye yoksa sizde yoksunuz!!!

Durhan GÜLER
04.01.2024 Bursa







 

YORUM BIRAKIN